Green Group va invită la ROMENVIROTEC!

A 21-a ediție a ROMENVIROTEC, expoziția internațională pentru tehnologii și echipamente de protecție a mediului, va avea loc in perioada 26 - 29 martie 2014, in Pavilioanele C2, C3 și Platforma 5 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Vom fi și noi prezenți la aceasta expoziție in calitate de reciclator integrat și vă așteptăm să testați aparatele noastre pentru preluarea deșeurilor de ambalaje si DEEE-urilor – Bancomatul Verde și Reciclatorul Verde – și să povestim împreună despre importanta economică a reciclării și valoarea financiară a deșeurilor. Ne găsiți in pavilionul C2, standul 05.

Reciclatorul Verde este un dispozitiv folosit pentru preluarea aparatelor electrice și electronice (DEEE). Astfel, in loc ca acestea sa ajungă la gropile de gunoi, irosind astfel resurse financiare și dăunând mediului, sunt reciclate si transformate in materii prime care vor fi ulterior prelucrate. Se aduc DEEE-urile la Reciclatorul Verde, se cântăresc, iar apoi, în funcție de tipul de deșeu și de greutate,  se eliberează vouchere de cumpărături.

Bancomatul Verde este aparatul folosit pentru preluarea PET-urilor si dozelor de aluminiu, funcționând pe aceleași principii ca si Reciclatorul Verde: se primește un voucher de cumpărături, în funcție de tipurile de ambalaje aduse si de numărul acestora.  Bonurile valorice pot fi folosite imediat, în magazinele unde Reciclatorul Verde si Bancomatul Verde sunt instalate, aducând astfel un beneficiu financiar instantaneu.

Cele doua aparate inteligente sunt  amplasate în acest moment în București cat și în provincie: Buzau, Ploiești, Arad, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta, Bacău si Cluj.

ROMENVIROTEC reprezintă cea mai importanta expoziție internațională dedicată protecției mediului din Romania, fiind un eveniment de referință pentru toți cei implicați în protejarea mediului înconjurător, care doresc ca România să se alinieze Directivelor UE din domeniu.

Noutati

Fabrica GREENLAMP detine Standardul WEELABEX

Greenlamp deține începând din luna Noiembrie certificarea WEEELABEX, singurul certifica...

Am lansat aplicatia pentru mobil SIGUREC

Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul...

SIGUREC, staţiile inteligente de colectare selectivă a deșeurilor, lansate în premieră în București

Green Group în colaborare cu Carrefour România au inaugurat în premieră la Bucureşti ...

Colectarea inteligentă și susținerea cauzelor sociale au un numitor comun: sistemul SIGUREC

Stațiile inteligente de colectare selectivă SIGUREC oferă utilizatorilor posibilitatea ...

Green Group va invită la ROMENVIROTEC!

A 21-a ediție a ROMENVIROTEC, expoziția internațională pentru tehnologii și echipamen...

Newsletter

certificate

Reciclare GreenGlass Reciclare GreenWEEEReciclare GreenLampReciclare GreenFiberReciclare GreenTech