Noutati

Fabrica GREENLAMP detine Standardul WEELABEX

Greenlamp deține începând din luna Noiembrie certificarea WEEELABEX, singurul certificat european ce stabileşte un set de reguli privind colectarea, logistică şi tratarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), echipamente de iluminat uzate (Categoria 5).

Read more...

Am lansat aplicatia pentru mobil SIGUREC

Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul: aplicația pentru mobil, care oferă utilizatorilor și serviciul de preluare a deșeurilor direct de acasă.

Read more...

SIGUREC, staţiile inteligente de colectare selectivă a deșeurilor, lansate în premieră în București

Green Group în colaborare cu Carrefour România au inaugurat în premieră la Bucureşti două staţii inteligente de preluare a deşeurilor direct de la consumatori, sistem numit SIGUREC.Stațiile sunt amplasate în parcările Carrefour Băneasa și Carrefour Vitantis, iar bucureştenii vor putea aduce pentru reciclare peste 10 tipuri de deşeuri.

Read more...

Colectarea inteligentă și susținerea cauzelor sociale au un numitor comun: sistemul SIGUREC

Stațiile inteligente de colectare selectivă SIGUREC oferă utilizatorilor posibilitatea de a susține activ o serie de cauze sociale. Astfel, cei care aduc deșeuri la SIGUREC, pot alege să transfere valoarea bonului valoric primit pentru deșeurile predate către o organizație non-profit.

 

Read more...

Green Group va invită la ROMENVIROTEC!

A 21-a ediție a ROMENVIROTEC, expoziția internațională pentru tehnologii și echipamente de protecție a mediului, va avea loc in perioada 26 - 29 martie 2014, in Pavilioanele C2, C3 și Platforma 5 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Read more...

Green Group prezent la British School si Ambasada Marii Britanii

Green Group a intreprins recent doua actiuni de informare cu privire la importanta reciclarii, adresate atat elevilor din cadrul British School, cat si angajatilor Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti. Scopul acestei initiative este de a creste gradul de notorietate asupra importantei reciclarii inteligente, dorind totodata sa traga un semnal de alarma cu privire la mediul inconjurator. Oficial, peste 98% din deseurile generate in Romania ajung in gropile de gunoi, media europeana fiind de aproximativ 38%. Doar 2% dintre acestea sunt tratate si reciclate. Astfel, in cadrul celor doua prezentari, Green Group a incurajat comportamentul de reciclare, expunandu-le celor prezenti pasii procesului de colectare.

Read more...

2013 – Anul Reciclării Inteligente

România este acoperită de deşeuri, însă vestea bună este că ele sunt reciclabile: 98% dintre deşeurile municipale ajung la groapa de gunoi, iar 2% sunt valorificate.

Anul 2013 a fost un an important pentru reciclare. Green Group a introdus pentru prima dată în România aparatele inteligente de colectare direct de la sursă, Reciclatorul Verde şi Bancomatul Verde. Amplasate în reţelele marilor retailer, CORA, Auchan şi Carrefour, acestea îi recompensează pe reciclatori cu discounturi la cumpărături. Odată cu inaugurarea Reciclatorului Verde şi a Bancomatului Verde, Green Group a lansat conceptul de reciclare inteligentă.

Read more...

Rezolutii in noul an

La inceput de an, se spune ca este bine sa avem in gand solutii dupa care sa ne ghidam tot anul. Toti putem contribui si putem face un angajament catre mediu. De aceea va propunem cativa pasi pentru un an Verde.

Read more...

Premiul Capitala verde a Europei pentru anul 2014

Orasul danez Copenhaga a castigat Premiul Capitala verde a Europei pentru anul 2014. Premiul a fost prezentat de Comisarul UE pentru Mediu, Janez Potocnik, la o ceremonie in orasul Vitoria-Gasteiz, Spania, actuala detinatoare a titlului.  Copenhaga a primit laude speciale pentru realizarile sale, in special in materie de eco-inovare si a mobilitatii durabile, pentru angajamentul orasului de a actiona ca un model pentru economia verde, atata in Europa si nu numai si pentru o strategie de comunicare extrem de promitatoare.

Read more...

1 an de cand am deschis fabrica de reciclat deseuri de echipamente de iluminat

Ultima investitie finalizata in Parcul Industrial Frasinu marca acum un an, in data de 30 iunie,  deschiderea oficiala a fabricii Greenlamp Reciclare.

Read more...

Noutati

Fabrica GREENLAMP detine Standardul WEELABEX

Greenlamp deține începând din luna Noiembrie certificarea WEEELABEX, singurul certifica...

Am lansat aplicatia pentru mobil SIGUREC

Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul...

SIGUREC, staţiile inteligente de colectare selectivă a deșeurilor, lansate în premieră în București

Green Group în colaborare cu Carrefour România au inaugurat în premieră la Bucureşti ...

Colectarea inteligentă și susținerea cauzelor sociale au un numitor comun: sistemul SIGUREC

Stațiile inteligente de colectare selectivă SIGUREC oferă utilizatorilor posibilitatea ...

Green Group va invită la ROMENVIROTEC!

A 21-a ediție a ROMENVIROTEC, expoziția internațională pentru tehnologii și echipamen...

Newsletter

certificate

Reciclare GreenGlass Reciclare GreenWEEEReciclare GreenLampReciclare GreenFiberReciclare GreenTech